top of page
Personvernerklæring for Evercom AS


Behandlingsansvarlig
Evercom AS
Ullern allè 28
0381 Oslo
E-post:
personvern@evercom.no  

Daglig leder er på vegne av Evercom AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Denne erklæringen gir deg informasjon om hva som lagres i Evercom AS sine systemer som nettsider, markedsføringssystem og CRM/ERP-system.

Formålet med behandlingen av personopplysningene
Hovedformålet med innsamling, lagring og bruk og personopplysningene er for å kunne identifisere deg som kunde, oppfylle leveranseavtaler, utføre support og service, sende tilbud og informere om relevant informasjon.

Personopplysningene behandles av våre betrodde ansatte som alle er kjent med loven om personvern.

 

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om deg i våre systemer:

  • Opplysninger om navigasjon på nettsidene, informasjonskapsler (cookies) og andre lignende verktøy. Les mer om disse lengre ned.

  • Administrative opplysninger som navn, epost, telefon, funksjon/stillingstittel og navn på virksomheten man jobber i.

  • Mottar du nyhetsbrev fra oss lagres også versjon av epost programvare, historikk over åpnede nyhetsbrev, klikk i nyhetsbrev og delinger av nyhetsbrev inkludert tilhørende IP-adresse

 

Behandlingsgrunnlag
Vi innhenter kun informasjon om deg for å sende deg relevant informasjon som du ber om. Vi innhenter og lagrer ikke informasjon om deg uten ditt samtykke og bruker heller ikke informasjon til annet enn hva vi har oppgitt.

Lagring av personopplysninger
Evercom AS lagrer dine personopplysninger i en periode på inntil 10 år etter siste kontakt med deg. Etter dette kan informasjon bli lagret i arkiverte registre eller i mer anonymisert form.

Evercom AS bruker i noen grad underleverandører til lagring og behandling av informasjon på vår vegne. Noen av disse opplysningene kan være synlig for disse underleverandørene, men de har kun tillatelse til å bruke dataene til de formål Evercom AS har definert og i tråd med denne personvernerklæringen.

Utlevering av personopplysninger
Evercom kan komme til å utlevere personopplysninger til offentlige myndigheter dersom dette følge av lovbestemt opplysningsplikt eller utleveringsplikt. Eventuelle tredjepart som mottar personopplysninger fra Evercom er gjennom avtaler underlagt taushetsplikt.

Informasjonskapsler og analyseverktøy
Informasjonskapsler er datafiler som plasseres på en enhet når den brukes til å besøke en nettside. Disse informasjonskapslene kan brukes til mange formål, inkludert sporing av brukerinnstillinger og besøkte nettsteder. Du kan deaktivere informasjonskapsler i nettleserens innstillinger. Noen av funksjonene til våre nettsteder vil ikke fungere skikkelig eller kan gå tregt hvis du deaktiverer informasjonskapsler. Hvis du blokkerer informasjonskapsler blir noen annonseringsinnstillinger som er avhengig av informasjonskapsler ikke tatt hensyn til.

Analyseverktøy som Google Analytics blir brukt til å samle inn og analysere brukerlogg osv. Disse bruker førstepart-informasjonskapsler til å samle inn informasjon om tilgangen din. Se Google Incs personvernerklæring for personvernerklæringen for Google Analytics her: h
ttp://www.google.com/policies/privacy/

 

Markedsføring pr epost
Dersom du har et aktivt kundeforhold hos oss kan vi i henhold til markedsføringslovens § 15 sende deg relevant informasjon og markedsføring elektronisk, for eksempel pr epost. Dette inkluderer nyhetsbrev og henvendelser vedrørende produkter, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss.

Dersom du ikke har et aktivt kundeforhold vil vi bare sende slik markedsføring dersom du har gitt et samtykke til dette. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av slik markedsføring gjennom avmeldingsfunksjonen i epostene du mottar.

 

Rett til innsyn, retting og sletting
Du har rett til å kreve retting av registrerte personopplysninger dersom du mener at Evercom har registrert opplysninger om deg som er feil eller ufullstendige. Du kan også kreve at alle våre opplysninger om deg slettes, dersom vi ikke er lovpålagt å lagre disse.

Henvendelser vedrørende dette kan rettes via epost til personvern@evercom.no.

Dersom du har andre spørsmål om vår personvernerklæring eller vår håndtering av personopplysninger, kan du rette disse til samme epost-adresse.

bottom of page